Atelier 't Venster

Welkom bij Atelier 't Venster
Home     Contact     Exposities     Vrij werk     Opdrachten     Cursussen & workshops     Actueel     Links

« Keer terug naar opdrachtoverzicht

Glasfusen

Glasfusen wil zeggen dat er twee of meerdere stukken glas aan elkaar gesmolten worden. Dit smelt- ofwel fuseproces gebeurt in een glasoven bij hoge temperaturen. Door met verschillende temperaturen in verschillende stook-curve's te werken, kunnen er zeer verschillende effecten bereikt worden.
Door gebruik te maken van het fuse-proces, ontstaat er altijd uniek werk.

Dit proces gebruik ik veel in mijn vrije werk, maar is ook uitermate geschikt om werk in opdracht van een klant te maken.
U kunt denken aan ontwerpen voor:

• Geboorte.
• Huwelijk.
• Jubileum.
• Herinnering.

Ontwerp en uitvoering gaan altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Kleuren en vormen zijn zeer persoonlijk en worden in overleg uitgekozen. Zo ontstaat er altijd een object, dat zeer nauw aansluit bij de persoonlijke smaak en bij de omgeving, waarbinnen het geplaatst gaat worden.

Prijsopgave kan pas gebeuren na een uitgebreid, oriënterende gesprek en nadat een ontwerp de goedkeuring heeft van de opdrachtgever.
Prijsopgave gebeurt dan in een vrijblijvende offerte.

De uitvoering van het ontwerp kan in zijn geheel bij mij liggen of in overleg kan er meegeholpen worden aan sommige onderdelen van het ontwerp.
Zeker bij ontwerpen voor herinnering kan dit van grote, emotionele waarde zijn.

Heeft u twijfels of vragen? Schroom niet, neem geheel vrijblijvend contact met mij op.


Mogelijkheden


Adres: Rembrandtlaan 67 3351 RG Papendrecht     E-mail: info@ateliervenster.nl     Telefoon: +31 (0)78 6154322     BTW nr: NL179909101B01