Atelier 't Venster

Welkom bij Atelier 't Venster
Home     Contact     Exposities     Vrij werk     Opdrachten     Cursussen & workshops     Actueel     Links

Disclaimer

Atelier 't Venster kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die door ons is verstrekt of geplaatst op deze site of op www.ateliervenster.nl binnen deze site. Atelier 't Venster aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site of op www.ateliervenster.nl binnen deze site.

Copyright

Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's, is eigendom van Atelier 't Venster en is beschermd onder Nederlandse copyrightwetgeving. De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Atelier 't Venster te Papenderecht. De informatie op deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Niettemin kan Atelier 't Venster niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud daarvan geen enkel recht worden ontleend. Deze site is gemaakt en wordt geëxploiteerd door Atelier 't Venster.

« Terug naar de startpagina

Adres: Rembrandtlaan 67 3351 RG Papendrecht     E-mail: info@ateliervenster.nl     Telefoon: +31 (0)78 6154322     BTW nr: NL179909101B01